ELIN MATTSSON

Måla om leksaker: Ikea kulbana

Efter många lager hobbyfärg så är kulbanan äntligen klar!
Ikea Mula fick sig en totalrenovering. Köpte den omonterad och målade allt med hobbyfärger från panduro.
Färgvalet var väldigt enkelt. Jag visste precis hur jag ville att den skulle se ut.
Nu är så sugen på att göra en i rosa färger, men tyvärr har jag ingen att göra den till, haha!


Lilleman uppskattade den!


Mycket pussar är det nuförtiden.. 😉


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patrik

  Det var i alla fall en bra ide att måla om en leksak dock inte i dem färgerna. Bra tips för övrigt om man så vill restaurera gamla leksaker.

 2. Patrik

  Jag håller med er båda. Det är inte meningen att man skall måla om barnens leksaker bara för att det inte passar in i inredningen. Sen varför skall pojkar inte få bära rosa och flickor blått. Man ser klart och tydligt att någon är osäker på sig själv och vill markera vad det är för kön på barnet. Barn skall vara i ett färgglatt miljö för deras utveckling och motorik.
  Sen får människor göra precis som dem vill. Jag sökte efter ”kulbana” för barn och kom fram till den här bloggen. Så det betyder att jag också väldigt lite att göra på dagarna. Stäng av kommentarerna på bloggen om ni inte vill se andras inlägg eller så får du leva med det Mikaela.

  1. Elin Mattsson

   Osäker i mig själv för att jag inte använder alla färger på mitt barn?Kan nog vara det absolut dummaste jag hört!
   Miliam kan alla färgerna och har noll problem med att det är vitt i vårt hem, det har ABSOLUT INTE påverkat hans utveckling eller motorik. Självklart får du kommentera här 🙂

 3. mikaela

  Vilken onödig kommentar Emelie. Tråkigt att det finns folk som alltid måste vara negativa och lägga sig i andras liv. Måste ha väldigt lite att göra om dagarna.

 4. emelie

  Fint. Men näääe varför Ens måla barns leksaker. ?! Bara sorligt tycker jag. bara för att man själv vill att det ska ”passa in till inredningen” nee låt barn vara barn !. Iaf i barnrummet. Dom mår bra av färger. Dom ska ha mycket färger då de är bra för deras fantasi & utveckling. Måla barnsleksaker kan häller intressant våta hälsosamt om dom stoppar den i munnen. Jag har själv vit & grått hemma. Alla mina möbler.vita. ljust o välstädat. Förutom i dotterns rum där får sakerna vara i alla dess färger. De mår dom bäst av! & man ser då vem som verkligen bor där!.

 5. Amie

  Hej!
  Sååååå fint det blev 🙂 Jag har oxå köp en begagnad som jag vill måla om i rosa. Kan du inte beskriva hur du gjorde? Om man behöver slipa, vilken färg du använde, hur många lager som behövs, behövs det lackas, vilken typ av pensel….osv Skulle uppskattas 🙂 Skriv gärna vad dina färget heter/nr 🙂

  1. Elin Mattsson

   Hej! Tack! Absolut kan göra det i ett inlägg nu i veckan!
   Kika in så kommer du se det sen.
   Kram!

stats