ELIN MATTSSON

8 januari – din dag


Miliam i dopklänningen maj 2013, 4 månader.

Tänk att det har gått två hela år sedan du kom till världen, två år! Tiden går så fort och jag minns allt som igår. Hur jag låg hemma med kraftiga värkar men förstod inte alls vad som hände, resan till BB, förlossningen som gick så snabbt att jag knappt hängde med och sedan låg du där i mina armar, det var du Miliam! 8 januari 2013 klockan 17.16 kom till till oss, 3 veckor tidigare än vad alla trodde. Du ville ut och se världen, precis som nu, du vill alltid prova nya saker och upptäcka. Jag är inte mamma till någon liten bebis längre, du är ju en liten kille nu! Precis som du säger: Miliam kille aaaah, bebis nääää. Jag är så stolt över att få vara din mamma, du sprider som glädje omkring dig och får så många människor att le. Du är min solstråle som lyser upp mina dagar och för dig kommer jag göra allt! Idag är det din dag, bara din dag!

Grattis på födelsedagen min fantastiska son, mamma älskar dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats