ELIN MATTSSON

Bak & städdag

Semelbullarna står i ugnen och jag går runt i huset och plockar.  Skulle egentligen jobba några timmar idag men så kom det upp ett möte som jag kände var viktigt men tyvärr ställdes mötet in, lite tokigt men så blir det ibland! I morgon och på torsdag kommer jag jobba och det känns väldigt bra! Så fort bullarna är klara ska jag gå och hämta hjärtat så ska vi gå hem, äta lite mellanmål och fixa semlorna tills resten av familjen kommer hem! Hoppas ni får en fin tisdag! 

 
Så enkel men god lunch, älskar gröt! 


Lillemans rum fick sig en storstädning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Hej! Har ganska nyligen hittat in på din blogg och även fast jag inte är speciellt intresserad av ”mammabloggar” så tycker jag så himla mycket om din, främst för att det är blandat med så mysiga tips, pyssel, inredning och fina bilder – så en eloge till dig!

  Har ett önskemål om fler fotograferings och redigeringstips, alltid kul o se hur andra bär sig åt, specielt om de är självlärda 🙂

  Tack för en fin och läsvärd blogg och kram!

  1. Elin Mattsson

   Men åh tusen tack vad glad jag blir! Kul att du kommer med önskemål också, ska ta till mig det och se till att det kommer upp lite inlägg om det snart!
   Stor kram!

stats