ELIN MATTSSON

Baka baka liten kaka

Dagarna bara flyger iväg och min energi börjar äntligen komma tillbaka. Idag klarade  jag av att gå en lättare powerwalk när jag skulle hämta på förskolan, är så sugen på träning men måste lyssna på min kropp för att undvika fler bakslag. Jag blir fortfarande väldigt snabbt trött och behöver vila mycket på förmiddagen för att orka med eftermiddagarna, men det går verkligen framåt! Idag bakade vi små hallongrottor efter förskolan, Miliam tycker verkligen om att vara med och få hjälpa till. Han vispade, mätte upp mjöl och bakpulver och lekte med degen. Efter en stund kom tröttheten och knackade på, då blev det mer lek än bak. Men kakor blev det! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats