ELIN MATTSSON

Bättre sent än aldrig!

Här har vi ett till litet pysselprojekt som jag tänkte göra i november, men det blev av först nu. Men bättre sent än aldrig! Var på Ica idag och handlade ljus, blommor och lite ingredienser till julbaket. Jag blev väldigt nöjd med mitt adventsljusfat, enkelt men fint! Miliam har precis somnat så tänkte sätta igång med baket nu, återstår att se hur det går! Får hoppas att det blir något som är ätbart, är verkligen nybörjare på sådant!

Det jag använde för att göra ljusbrickan var: ljusfat från Ikea, mossa & 4 blockljus från Ica, zink siffor från Scrapoting.se, snöspray från Panduro, nålar från tygbutik och kottar som jag och Miliam plockat ute.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats