ELIN MATTSSON

Dåligt shoppingminne & balsamtest

Har varit i centrum för att fixa snabba ärenden 2 dagar i rad och haft en liten lista på vad jag behövde handla och lämna tillbaka. Gjorde jag något av detta som stod på min lilla söta lista? Nej, det glömde jag totalt bort efter några minuter. Men jag har fått med mig massa andra härliga saker hem, så idag tog jag tag i mina tre små ärenden. Köpa balsam, foundation och lämna tillbaka ett filtgossedjur. Så skönt att ha det avklarat, fick även lite egentid med min lillasyster som kändes värdefullt!


RITUALS balsam för torrt hårt, har tidigare haft deras balsam för slitet hår och det har fungerat fantastiskt bra! Hoppas på att detta fungerar nu när vintern närmar sig och mitt ”typiskt svenska hår” inte alls vill samarbeta med mig. Tänkte lägga upp en recension om vad jag tycker om balsamet om någon vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats