ELIN MATTSSON

DIY – Marmor glasunderläggHade ett gäng med glasunderlägg med gulligt motiv som låg och skräpade här hemma som tyvärr inte alls fyller sin funktion, så fort de kommer i kontakt lite vätska/värme så blir trycket fult. Så nu mitt i flytten tänkte jag att nu får dom åka ner i sopen! Men så kom jag på att jag har lite marmor dekorplast kvar, glasunderläggen fick en modern och stilren look och fyller äntligen sin funktion! Perfekt då jag precis har börjat tycka om att dricka te!


Klipp ut dekorplasten i lagom stor fyrkant, lägg på plasten och jämna till (samt ta bort luftbubblor). Vänd på underlägget och klipp ut längst med kanten. Går snabbt och är så enkelt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats