ELIN MATTSSON

En fantastisk dag!

Först vill jag bara säga varmt välkomna till alla nya läsare, blir så himla glad av att se hur många som kikar in här varje dag! Hoppas ni väljer att stanna kvar! 🙂
Gårdagen var helt fantastiskt, vi hade det så mysigt! Vi tog dagen precis som den kom och hade det urmysigt, kvällen var lika bra den! Underbart sällskap av min fina farmor, god mat och efterrätt! Miliam somnade väldigt snabbt och sov gott hela natten. Han verkade väldigt nöjd med sin dag, min fina tvååring!


Till efterrätt blev det en enkel men väldigt god fruktsallad med hallonkvarg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Du har skrivit ett inlägg där uppe om att inte ge ditt barn socker. Men ändå får han kesella med tillsatser i? Hur tänkte du där?
  Det står ”utan socker” men innehåller så mycket tillsatser och E-ämnen. Det är ju bara sjukt att han får det.

  1. Elin Mattsson

   Kesella har han fått när han fyllde år istället för tårta, två matskedar till sin fruksallad. Jag ser det som ett mycket bra alternativ då det händer 1-2 gånger per år (födelsedagen och släktkalas) och går inte att jämföra med många andra sötsaker. Självklart är jag medveten om vad kesella innehåller, jag skrev ”sockerfri” för att inte hårddra allt. För socker finns nästan i allt, jag tror jag hoppas att du förstod vad jag menar 🙂
   Kommer skriva mer om detta i ett annat inlägg, kika in då om du är mer nyfiken 🙂

stats