ELIN MATTSSON

En lugn tisdag

Precis som alla andra dagar senaste tiden så är jag hemma och tar det lugnt, jobbar ikapp med vardagssysslorna och går lättare promenader/cyklar. Ska försöka att inte åka på något mer nu fram till måndag så operationen inte ställs in. I morgon ska jag in till stan och skriva ut mig från skolan, bara ett papper kvar nu sen är det klart. Känns väldigt skönt att kunna släppa det sen.

Om en liten stund ska jag gå och hämta min lilla skatt på förskolan, tänkte att vi ska gå till skogen och äta mellanmål. Miliam älskar att gå runt i naturen, plocka kottar och hoppa i vattnenpölar är det bästa! Ska passa på att plocka hem lite mossa, så himla fint att dekorera med nu till vintern.  Men först ska jag äta min Kragsta gulasch, mums.


Tänk er lite fin, ljus och fluffig mossa på det här ljusfatet! Kommer bli såå fint…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Elin Mattsson

      Visst är dom! Krukan är köpt i en blomsterbutik i närheten där jag bor, men märket är Ann design. Kulorna är från Inn & Finn! 🙂
      Kram!

stats