ELIN MATTSSON

En underbar helg!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen , men måste säga att det är väldigt kul att se att ni stannar kvar ändå! Ni är guld värda!
Vi har haft en toppenhelg här hemma! I lördags spöregnade det hela dagen men det hindrade inte oss för att gå ut och ha kul. Miliam körde runt med sin sparkmotocykel fram och tillbaka på gatan. Vatten är något den här lilla killen älskar, plaskar och skrattar massor!
Idag var det en helt fantastisk dag, strålande sol och skön värme för första gången på flera veckor! Vi passade på att ta en långpromenad i skogen tillsammans med mormor, vi var ute i hela 2 timmar och gick. Jätteskönt att komma ut efter dom här ”sjukveckorna”. Vi avslutade dagen med en mysig tacokväll.

Nu är det höstlov och vi ska njuta massor av all egentid vi kommer få. Har bestämt mig för att ta den här veckan precis som den kommer. Det enda vi har inbokat nästa vecka är en fotografering på öppna förskolan på onsdag. Ska bli jätteroligt och spännande att få bilder som jag själv inte fotograferat.

Nu ska jag sova, god natt på er! KRAM


Bilder från dagens skogsutflykt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats