ELIN MATTSSON

Enorm canvastavla från Photowall.seÅh jag är så himla nöjd med den här stora canvas tavlan från Photowall! Bilden är från Sofinabilder som kom till öppna förskolan och fotograferade, vi blev så himla nöjda och beställde hem två av bilderna i digitalt fotoformat så vi kan göra vad vi vill med bilderna. Nu i efterhand är jag så glad att jag blundade och betalade för digitala bilderna, för det var det verkligen värt!  En stor canvas tavla har jag varit sugen på länge, har beställt hem två mindre från ett annat företag tidigare men inte alls blivit nöjd med kvalitén. Men så hittade jag Photowall som verkade seriösa och bra, ett stort plus är att man själv väljer exakta storleken man vill ha. Jag valde 90×60 cm, stort och fint!  Tavlan kom hem på posten under tiden då jag låg inne på Karolinska så den har legat i kartong i nästan 3 veckor, men nu är den uppe på en tillfällig plats. Har inte satt upp några hyllor i rummet så vill inte göra fler hål i väggen förrän jag är säker på var den ska sitta, men här sitter den fint så länge! Gud så nöjd jag är med den.. Kvalitén är helt perfekt, man ser verkligen varenda liten prick.

Grym fotograf och fantastiskt bra företag som gjort canvastavlor, mycket bättre än så blir det inte! Kommer garanterat beställa hem från Photowall i framtiden!

 

I samarbete med Photowall.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats