ELIN MATTSSON

Ett riktigt kap!


4 månader senare och fortfarande lika kär, självklart pratar jag om mitt skrivbord som är från mitten på 1800 talet. I helgen var jag i Upplands Väsby centrum tillsammans med min fina moster, vi var inne i nya Inn & Finn butiken som nyligen öppnat där. Hittade den här fina femarmade kandelabern för 299 kr, ett riktigt kap som jag föll för direkt! På bilderna ovanför ser ni en av flera krukor som jag börjat dekorerar med mossan som jag och Miliam plockade hem igår, det blir såå mysigt när man tar med lite av naturen till hemmet! Dock inte lika mysigt med alla småkryp som kryper fram från mossan när den kommer in i värmen.
Jag är så sugen på att måla om skrivbordet vitt men när jag ser det på bild så ändrar jag mig varje gång. Det gamla, slitna och mörka blir en sådan snygg kontrast till det vita tycker jag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats