ELIN MATTSSON

Ett riktigt vinterland


Minus 13 grader, varken jag eller Miliam var beredda på kylan. Miliam går och dra ner mössa för att slippa kalla kinder men blir snabbt arg för att den kommer över ögonen. Mina fötter är frusna och jag är i ett stort behov av varma skor, men vad mysigt det är!! I morse vaknade vi upp med fantastiskt vackra flingor på rutan, det ser så fridfullt och vackert ut!
Vi har bott hos min fina moster i hennes underbara lägenhet under ett dygn, god mat och mysigt sällskap är aldrig fel! Idag har vi spanat in mellandagsrean i Täby Centrum, det var mycket folk och min ork tog slut ganska snabbt men fick med mig lite härliga fynd! Fotograferar och visar i morgon. Passade även på att lämna in min Iphone som börjat krångla mer och mer, så nu är jag utan den. Känns både naket och skönt att slippa mobilen ett tag, Framöver har jag en gammal HTC som jag är glad om jag slipper använda, blir mest förvirrad och därför får det vara en nödtelefon tillsvidare. Blir nästan som mobilfria veckor framöver, gud så skönt! Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med stora filtar och i sällskap med alla tre katterna, snart blir det sovdags så jag kommer upp i morgon.
Hoppas ni får en fin morgondag! Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats