ELIN MATTSSON

Få bort stressen


Känner mycket stress kring det mesta just nu, svårt att sitta still och tankarna flyger runt i huvudet. Försöka sätta mig ner och landa, vara här och nu. Under tiden jag låg på sjukhuset fortsatte ju vardagen här hemma men för mig är det mycket att ta igen, städning, räkningar, jobb, julfix och mycket annat. Så veckan som kommer nu ska jag se till att arbeta ikapp med allt i lugn och ro, utan stress. Helgen i Örebro fick mig att tänka över många saker på ett mycket positivt sätt, så när jag kom hem kände jag som värme och lycka! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på gamla avsnitt av Deseperate Housewives. Godnatt!

Ni missar väl inte JULKALENDERN på instagram (elindras) som börjar imorgon?! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats