ELIN MATTSSON

För bra för att vara sant?

Ni vet känslan av att längta efter något så oerhört mycket men ändå inte vilja hoppas för mycket för att inte bli besviken. Precis så känner jag just nu, det känns nästan overkligt, lite för bra. Jag vill så gärna att allt går som planerat nu, är så himla sugen på att berätta för er vad som är på gång men väntar med att gå ut med tills papperna är påskriva och allt är bestämt.

Både jag och Miliam sov oroligt i natt, jag flög upp från sängen klockan 4 i panik. Det är så mycket tankar som flyger runt i huvudet just nu och jag väntar spänt på svar som gör det svårt att slappna av. Men dagen rullande på och vi har haft det väldigt bra, morgondagens möte ställdes in så jag får se vad vi hittar på efter förskolan! Hur var er start på veckan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats