ELIN MATTSSON

Frågor om kulbanan

Fick lite frågor om hur jag gjorde och vilket färger jag använde när jag målade om kulbanan från Ikea.
Köpte den direkt från Ikea så den låg nedpackad och var alltså omonterad. Började med att måla alla kulorna. Grundade alla med vita färgen två gånger. Sedan minst 2 gånger med den andra färgen. Jag slipade inte själva banan, det var vääldigt pillrigt att måla dom för det är snurrar och krokigt. Men det gick rätt bra. Lager på lager är det om gäller för att få färgen att fästa! Det står att torktiden är 15 min, men passa er noga där. Låt det torka i MINST 24 h är mitt tips. Jag hade bråttom med att sätta ihop den och då hade den ändå torkat i 12 h. Tyvärr blev lite färg avskavd, men det går lätt att fixa. Men bättre att vänta några timmar extra!
Alla färgerna jag använde kommer från Panduro, kostar 39 kr styck för 45 ml.


Färgerna jag använde.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats