ELIN MATTSSON

God mat och stallmys!


Miliam kollar på när Moster hoppar med hästen.


Puss paus med stallkatten!


Förrätt, vit sprarris med laxrom och beurre blanc.

Några bilder från dagen. Vi åt en tre rätterslunch tillsammans med min mamma och Sussie på elevrestaurangen där min bror går.
Otroligt bra mat och trevlig personal! Vi satt vid bordet i två timmar, jag är så stolt över att Miliam klarade av det så bra som han gjorde! Två bensträckare behövdes det, men inte ett enda gnäll. Ett äldre par kom fram och berömde honom och var helt chockade över att han var så duktig, stolt mamma!

Efter lunchen gick jag till centrum och försökte prova lite vårbyxor, slutade med att halva Kappahl kunde se mig utan byxor. Miliam drog draperiet fram och tillbaka så det var bara att ge upp. Han behövde få ur sig sin energi! Vi drog oss vidare till stallet där lillasyster hoppade med ponnyn.
Perfekt ställe för Miliam, han älskar verkligen stallet! Han går runt och säger hej till folk, klappar katten, vinkar till hästar och skrattar.

Sommaren närmar sig och jag ser verkligen fram emot den, jag vill att Miliam ska få uppleva allt roligt som jag fick göra när jag var liten. Vara på Ljusterö och fira midsommar, soliga dagar på gotländska sträder och mycket annat!
Han älskar att umgås och bara få vara med och det ska jag se till att han får vara, hela sommaren!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats