ELIN MATTSSON

Helt vilse


Det går nog inte en dag utan att jag skrattar lite åt mig själv, senast igår så gick jag ut på en promenad med Miliam efter middagen för att fördriva bort Miliams tröttheten tills det var sängdags. Vi gick längs med älven och det var riktigt mysigt, lagom mycket folk ute men väldigt lugnt. Plötsligt inser jag att jag gått totalt vilse och inte har någon aning om vart jag är, men envis som jag är vill jag klara mig utan google maps (för första gången) så jag fortsätter gå några osäkra meter och vipps så var vårt hus precis framför oss. Skrattande går jag upp undrar hur jag lyckades gå vilse 20 meter ifrån huset men någonting lärde jag mig trots allt. Och första bussturen här i Karlstad slutade med att jag hamnade på fel sida av stan och förstod ingenting, men snart så kommer jag ha lite mer koll får vi hoppas på!

Hittills finns det inget negativt om staden från min sida, så mycket trevligt folk, fin miljö och roliga parker! Miliam är helt fascinerad av älvarna som sträcker sig längst med staden och kan stå länge länge och bara titta på vattnet och ankorna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ERINA - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

    Jag tycker det är helt otroligt att du bara tagit steget att flytta hit ensam, sen att ge sig iväg ut helt ensam och gå vilse. Nej gud jag hade nog fått panik på en gång, men karlstad är som tur var inte så stort så du kommer snart lära dig staden 🙂 Har du bil och körkort också eller tar du dig fram med benen och buss som det ser ut nu? Vore kul att få in en dejt nu till veckan, så tråkigt bara att jag jobbar jämt och ständigt känns det som 🙁

stats