ELIN MATTSSON

Hemgjord semla

Godmorgon, tänk att det redan är torsdag! Veckan har gått så himla fort och jag det är nog för att jag har jobbat och varit igång mer än vanligt som jag känner så. Vi har haft en lugn och skön morgon utan trots, väldigt skönt att kunna lämna på förskolan med ett leende på läpparna. Vi var dock inte förberedda på hur mycket vatten det var på förskolegården, en stor del av förskolan bestod av stora vattenpölar. Så hem igen och hämta bättre skor och mer extrakläder, tur att jag börjar lite senare idag!

Kontrakten skickades in igår kväll och nu väntar vi på svar, idag ska jag även ha en telefonintervju för ett förhoppningsvis blivande jobb. Mycket på gång som sagt och jag är så sugen på att berätta allt för er!

Ska iväg och jobba om en liten stund men passade på att ta en liten fika framför tvn, en hemgjord semla! Tanken var att det skulle bli minisemlor men degen jäste som sjutton och blev 3 gånger större än planerat. Inte ens halva semlan gick ner, haha!  Ni får ha en underbar torsdag! Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats