ELIN MATTSSON

Höstfotografering del I

Oj vad jag har saknat att stå bakom kameran och ha porträtt fotograferingar! Det var så himla kul att fotografera Miliam, han var/är så sprallig och aktiv! Mormor var med och busade runt så det blev ett naturligt resultat där man ser lyckan i hans ögon. Precis sådana bilder som jag ville ha! Nu vill jag bara fota mer, kanske ska ta tag och börja med lite barnfotograferingar igen!
Efter fotograferingen åkte vi till tre olika postutlämningsställen och hämtade paket. Massa roligheter är på G, så håll utkik på instagram!

Vad tycker ni om bilderna? 🙂Mitt mamma hjärta smälter totalt när jag tittar på bilderna, min fina fina kille! Jag är så stolt över att vara din mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats