ELIN MATTSSON

Ikea Duktig renovering!

Ikeaköket står i sovrummet i kartonger och så har det varit i över 3 månader, inhandlade alla tillbehör i början på september men det blev aldrig av. Renoveringen av det lilla köket ska vara klart till 8 januari då Miliam fyller år. Har lite andra saker att ta tag i som går före men sedan ska jag ta tag i köket! Det ska slipas, spacklas, limmas, målas och fixas. Har en bild i huvudet hur jag vill att det ska se ut och ska se till att få fram resultatet som jag är ute efter! Det kommer nog bli jättebra när det är klart!
Idag har jag varit utan smärtstillande i snart 4 dagar och det känns jättebra, jag får mer och mer kraft för varje dag så snart är jag på topp igen!
Har någon av er renoverat ett Ikea duktig kök?  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats