ELIN MATTSSON

Inskolning

 

Nu är det inte många timmar kvar till förskolestarten, jag är nervös men samtidigt väldigt lugn. Jag tvivlar inte en sekund på att Miliam kommer klara det här galant, men jag själv har nästan svårt att inse att han har blivit så stor. Han är inte min lilla bebis längre, han är snart 2 hela år. Herregud man märkligt det känns att skriva så.
Vi har laddat upp här hemma med ny/nya väskor (har fortfarande inte bestämt om jag ska spara båda eller inte), blöjor, extra kläder, skor och mycket annat. Namnlappar och namnnappar är även beställda. Imorgon ska vi vara på plats klockan 9, det blir lite snack och sedan ska barnen få leka lite och bekanta sig med lokalerna fram till klockan 12. En väldigt kort prova på dag. Därefter två dagar 9-14 sedan ska han lämnas själv, min stora kille.
Tänk att det fortfarande känns som att jag nyligen fick reda på graviditeten, hjärnan hänger inte riktigt med haha.

Vad jag ska göra i höst är fortfarande oklart, jag har kommit in på stylistlinje här i Stockholm men vad jag känner kring det vet jag faktiskt inte. Kommer självklart ge skolan en chans, men vad som händer återstår att se. Finns så mycket jag vill och känner att jag behöver göra, tyvärr har dynget bara 24 timmar så tiden räcker inte till allt jag vill. Nu ska jag sova och ladda upp krafterna inför morgondagen! Gonatt!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats