ELIN MATTSSON

Kalastillbehör från Bakestore


Utstickare med små stjärnor använde jag när jag dekorerade tårtan med sockerpasta, resultatet hittar ni här!


Underbara glassbägare med tillhörande skedar som vi använde till fruktsallad på kalaset.

Innan jul fick jag hem ett paket med ljuvliga saker från Bakestore.se till Miliams kalas! Macaronplattan började jag använda direkt och är så himla nöjd med den! Så enkelt att göra macarons med den och resultatet blir väldigt fint, den kommer användas flitigt i framtiden Här ser ni hur mina ljusblåa macarons blev.
Vi är väldigt nöjda med kalaskitet från underbara Bakestore.se , kan varmt rekommendera dem till alla högtider och festligheter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats