ELIN MATTSSON

Lyckan går inte att beskriva!

Äntligen, äntligen kan jag andas ut! Jag har nått ett av mina största mål av 2015, jag har lyckats ta ett stort steg framåt och är lyckligare än någonsin. Men mitt i all lycka kommer det självklart många andra känslor också, det är ett stort steg för oss men jag är helt säker på att vi kommer stormtrivas… Jag och Miliam ska nämligen flytta till… Karlstad! Den 1 mars blir vi karlstadbor! Det är inte många dagar kvar och allt har gått så himla fort (även fast det känns som en evighet mig)

Varför just Karlstad? Kan redan nu berätta att vi inte har någon direkt koppling alls till staden mer än att jag är helt kär i den. Tänker ta upp mer om det här i ett annat inlägg där jag går in och berättar lite mer om mina tankar kring flytten, för nu kan jag ÄNTLIGEN börja skriva öppet om det här. Inte nog med att det blir flytt så kommer jag även vara mammaledig (igen) i ca 2 månader, kommer bli så mysigt att få lära känna staden i samband med mammaledigheten.

Har jag några karlstadbor som läser min blogg? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men åh va roligt! Vad modigt att ta sitt pick och pack och flytta till en helt ny stad 🙂 jag bor i Karlstad, älskar verkligen staden, speciellt på sommaren! 🙂

stats