ELIN MATTSSON

Miliam ska få ett nytt rum!

Barnrumsinredning är ett stort intresse för mig och jag kan gå och pyssla i Miliams rum i timmar. För att få lite mer plats till hans saker och lite roligt inredningspyssel till barnrummet tänkte jag överlåta mitt rum som är dubbelt så stort som M’s rum till honom och så tar jag hans lilla rum. Jag har en alldeles för stor säng som används som en förvaringsplats för helt fel saker, så en mindre säng till mamma och ett större rum till M! Jag tror nog att det blir toppen bra, för det enda jag gör i mitt rum är sover, syr/pysslar och sitter med macbooken. Så det kräver inte så stora ytor, mycket roligare att använda det till barnrum!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats