ELIN MATTSSON

Nu kör jag!


Shopping på Lidl, kvarg, grönsaker, frukt, köttfärs, kyckling och mycket annat!

Två steg framåt, ett steg bakåt.
Så har det sett ut för mig 2014 när det gäller kost och träning. Jag började gymma i början av december, i januari tog jag tag i träningen.
Tyvärr orkade inte kroppen med förkylningar/magsjukor och träning, jag lät kroppen vila och körde igång så fort jag kände mig bra.
Det blev ofta träning/må bra 2 veckor, sjuk 1 vecka och sådär gick det runt.
Men i mars syntes det fina resultat, jag var stolt och började trivas med kroppen. Tyvärr åkte jag och sonen på en ordentlig förkylning och där släppte jag träningen, näsblodet rann så fort jag lutade ner huvudet och jag var helt öm i hela kroppen. Nu 3 veckor senare mår jag bra och känner mig stark i kroppen.
Kroppen har fått sin vila och är redo att få arbeta igen. Kosten som jag hade bra kontroll över har rasat, men det ändrar jag tillbaka nu!
På dom här tre veckorna har jag gått upp 3 kg, tyvärr inte i muskler…
Jag vet att jag kan, jag vet att min kropp klarar av det. Jag går lätt upp i vikt, jag går lätt ner i vikt. Jag bygger lätt muskler, jag tappar lätt muskler.
Håller jag det här så kommer jag må bättre och känna mig bättre, och det är därför jag gör det här!
Jag längtar tillbaka till träningen och rutinerna!

Sova mer, äta bättre, träna hårdare!

Ska se till att skriva lite om träningen och kosten varje dag. Blir också lite extra pepp för mig själv! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amie

    Åhh känner igen det med förkylning och träning och på det förkylda barn. Har en fråga ang inlägget av renovering/målning av kulbanan. Vet att jag frågat innan och du sa att du skulle skriva ett inlägg om det. Vill absolut inte stressa dig, bara undrar om det kommer komma:) Kram och lycka till med träningen!

stats