ELIN MATTSSON

Operation

Idag har jag fått så mycket gjort för första gången på många veckor! Började dagen med att lämna M på förskolan, idag var det halloweendag på förskolan!

Åkte sedan till tandläkaren för min sista gratiskontroll därefter åkte jag till en öron-näsa-hals doktor för att ta reda på vad det är som spökar i mitt kropp just nu. Svaret är att det är halsmandlarna som tydligen ligger bakom allt, igen. 2011 fick jag en hemsk körtelfeber som gjorde att jag blev inlagd på sjukhus på smärtstillande och dropp i en vecka. Jag har aldrig mått så dåligt i mitt liv. Jag bara låg ner, kunde inte röra mig och kunde inte prata, andningen var väldigt ansträngd och det var hemskt!. Halsmandlarna återhämtade sig aldrig och nu tre år senare blir det operation! Som det är nu så åker jag på sjukdomar för ofta, så fort jag anstränger mig sväller halsmandlarna ihop. Feber, tryck på öronen och ständig trötthet har blivit normalt i vardagen men fungerar inte alls i längden. Nu väntar jag på att få en tid hos Sofiahemmet där allt kommer ske, jag räknar med att det kommer bli en tuff vecka efter operationen. Men förhoppningsvis kommer det här göra min vardag väldigt mycket enklare i längden!

Nu siktar jag framåt mot en friskare vardag. Jag ser fram emot att kunna träna igen och börja söka jobb när det här är över!
Resten av dagen flöt på fint, Miliam var på ett stålande humör och har lekt på så fint! Det är så kul att se vad många roliga ord dom tar med från förskolan, tokungar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Är också som du, som drar på sig sjukdomar titt som tätt. Mina halsmandlar svällde något kopiöst. Till slut så tog jag tag i saken, så i mars i år så operera jag bort dem. Ett himla helvete dom 2-3 veckorna efter operationen! Men det var de ändå värt. Kunde andas mycket bättre! Vakna aldrig mer på nätterna av att jag inte kunde andas. Helt ljuvligt! Inte samma smärta när jag får ont i halsen heller, vilket är så sjukt underbart 🙂

    Lycka till!

stats