ELIN MATTSSON

Renovera Ikea Duktig barnkök

Nattmänniska som jag är tog jag tag i Ikea barnköket som ska renoveras till Miliams födelsedag! Köket köptes i september om jag inte minns fel men har bara legat i lådorna fram till nu, har flera gånger tänkt att jag ska ta tag i det men det har blivit ett ”jag gör det sen projekt”. Men nu i sista sekund så inser jag att det inte är många dagar kvar, morgonen den 8 januari ska köket stå inslaget med massa roliga tillbehör i Miliams rum.

Kommer göra 2-3 inlägg framöver om hur jag gjort att steg för steg med bilder och tips. I kväll hann jag med att slipa/sandpappra hälften av det som ska slipas, sätta dekorplats på köksskivan och tejpa två luckor som har platsglas. I morgon ska resten av delarna slipas, en del saker ska spraymålas och jag ska börja grunda så mycket jag hinner. Är lite besviken på mig själv att jag är ute i sista sekund men så blev det den här gången och jag tror nog att det blir bra ändå!

Kommer blir daglig uppdatering om Ikea köket så kika in i morgon så får ni se lite mer! God natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats