ELIN MATTSSON

Stor omställning

Ni är så fantastiska! Alla era underbara kommentarer här på bloggen och instagram får mig att le, varje dag! Den senaste tiden har jag verkligen behövt detta, jag har jobbiga beslut framför mig och har ingen aning om vad jag vill just nu.

På senaste tiden så har jag gått i skolan på min stylistutbildning, tagit vara på alla korta stunder jag får med M och även börjat sy lite smått igen.
Jag har även hunnit med att fota ett dop, fyllt 19 år, haft släktkalas och massa annat. Livet står långt ifrån stilla, men mer förändringar kommer nu i oktober.

Omställningen från mammaledighet till skola har varit jobbig, från att alltid haft Miliam nära mig till att stå helt själv och alltid ha händerna tomma. Det är som att komma till en helt ny värld. Ledigheten för mig har blivit att jag hinner prata i några minuter och sen ska jag springa hit och dit eller torka upp mjölken som spilldes ut över halva bordet. Men jag älskade det! Det har blivit att jag har svårt att sitta stilla och bara göra en sak, jag gör ”gärna” 3 eller kanske 4 saker samtidigt.
Jag saknar min mammaledighet jättemycket. Alla mysiga frukostar, promenader, öppnaförskolan, se Miliams stora utveckling och myset. Det är en tid som jag inte kommer få tillbaka med Miliam, allt detta tar lite tid att smälta in att det faktiskt är över och dags att gå vidare!
Tack och lov så verkar det som att saknar jag Miliam mer än vad han saknar mig! Tur det för annars hade det blivit ännu jobbigare.
Inskolningen var en jobbig tid för oss båda men nu går allt jätte bra! Miliam lämnas på förskolan utan tårar och när jag hämtar springer han fram och kastar sig i mina armar!
Jag är så stolt över min stora kille!


Min stora, stora kille!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats