ELIN MATTSSON

Tankar inför operationen

Mycket snurrar i huvudet just nu, jag vet inte om det är allt runt omkring som händer just nu som gör att jag känner mig orolig inför operationen eller om det är operationen jag är rädd för. Jag är mycket medveten om att det är en enkel och vanlig operation, men ändå är jag orolig för att bli nersövd och att inte veta vad som händer. Har försökt att inte tänka på operationen och ta allt som det kommer men nu när dagen är här då jag måste sätta mig och läsa igenom papperna om vad som gäller kommer jag inte undan. Jag kommer ha med mig min fina mor som stöd, vi har ordnat så min gudmor lämnar Miliam på förskolan då vi ska vara inne i stan tidigt på morgonen. Men allt är under kontroll, jag har ätit mycket och bra idag så det känns bra och  i morgon när jag vaknar ska jag ta det lugnt och se till att inte stressa.

Hur jag kommer må efter operationen är svårt att säga nu, vissa mår bra efter en dag och för andra tar det veckor innan det läkt. Jag som redan har infektioner i kroppen kan nog räkna med att det inte tar några dagar tyvärr, men jag kan ha fel.

Jag har så mycket att se fram emot så fort jag har återhämtat mig så det får jag tänka på när det känns tufft, jag har även världens finaste son som säkert blir mer än lycklig när hans mamma är på benen igen! Min livsglädje, min Miliam!

Nu ska jag sova så jag är utvilad till i morgon. TUSEN tack för alla stöttande kommentarer, ni är underbara!
Godnatt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats