ELIN MATTSSON

Underbara snö!

Sjukstuga här hemma igen, Miliam blev dålig igår eftermiddag och jag vaknade upp i morse och var tvärförkyld. Men energin är kvar hos oss båda så vi gick ut en stund på förmiddagen och lekte lite i den vackra snön som kom i natt. Vi gjorde en snögubbe och Miliam försökte välta den ett flertal gånger, han passade även på att ta moroten och åt upp den. Resten av dagen kommer vi spendera hemma, ta det lugnt och försöka bli friska! 

JUSTE! Allt har gått som planerat med det stora ”projektet”, nu ska vi bara åka och skriva på sista lilla signaturen sen är allt klart och jag kan äntligen gå ut med det! Jag är SÅ glad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Rogers

  Alltså, vad tråkigt med sjukstuga igen, men å andra sidan gläds jag så med er att det går som ni planerat med alla roligheter. Jag tänkte bygga snögubbe med min Wille imorgon, haha. Han kommer nog också försöka välta den och äta upp moroten. Jag undrar vad du använda som ögon och knappar? Är det stenar? Krya på lillkillen!!

  1. Elin Mattsson

   Jaa verkligen, men snart är vi friska igen hoppas vi!
   Åh vad mysigt! Vi tog stenar och använde som ögon och knappar 🙂
   Hoppas ni får en fin start på veckan, KRAM fina du!

 2. Natalie

  Dina foton är så himla fina och skarpa 🙂 Måste bara få fråga hur du sparar dina bilder? Ställer du in rätt storlek i Photoshop och sparar sen… hurdå? Jag sparar mina bilder ”för webben” men de blir så oskarpa då jag kollar via mobil eller surfplatta, dock inte på datorn. Hmm.. 🙂

stats