ELIN MATTSSON

Vår alla hjärtans dag

Igår blev jag överraskad med sovmorgon av min käre far, så himla skönt att få sova en timme extra på morgonen! Morfar och Miliam hade åkt till bageriet och köpt nybakat bröd, alla hjärtans dag kunde inte ha börjat bättre. Miliam har var på toppen humör hela dagen och vi hann med så mycket, vi åkte och bokade ett matbord med stolar, hämtade ut paket, städade huset, packa ner i flyttlådor,  åt god mat och njöt lite extra av alla hjärtans dag! För mig är alla hjärtans dag en dag då vi här hemma visar lite extra kärlek till varandra, inga stora presenter utan lite fika och en trevlig stund tillsammans. Och det var precis vad ni hade! På bilden ovanför ser nu hur Miliam och Morfar myser i soffan framför Svenska rallyt, motortokiga grabbar de där!

Nu efter frukost ska vi åka och hämta en soffa som ska till lägenheten, känns så skönt att saker och ting faller på plats nu. Jag är så att jag gärna planerar upp i god tid och vill ha koll på allt annars blir jag lätt stressad och får väldigt lite gjort. Nästa helg när det är exakt en vecka klar till flytt skulle gärna gärna vilja vara klar med större delen av packningen för att slippa stressa sista dagarna. Förhoppningsvis kommer jag få jobba lite nu de sista dagarna och då försvinner många timmar så jag får passa på alla lediga dagar. Hittills har det gått bra, har dock insett att jag har väldigt väldigt mycket inredningssaker. Helt otroligt vad man kan samla på sig utan att riktigt förstå hur mycket det är.


Fyndade lite på secondhanden också, bland annat en vacker Hadeland Norway tulpanvas för 35 kr kändes som ett riktigt kap! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats