ELIN MATTSSON

Vi jobbar på!

 

Nyrensat runt om, innan tvätten.

Här hemma flyter dagarna på för fullt! Den här veckan är det 3 studentbjudningar för mig och Miliam. Två hos mina fantastiska vänner Emma och Emelie. Sedan ska vi även ha en här hemma för min bror som tar studenten! Vid den här tiden på året känns det som dagarna går så fort, jag vill hinna med så mycket men insett att jag får börja prioritera vad som är viktigast och vad som behöver göras först. Jag och Miliam jobbar på med lekstugan, vi har rensat bort allt gräs runt om och tvättat och skrubbat av gammal färg så snart är det dax att börja grunda utsidan.
Har så mycket jag vill blogga om just nu, händer massa kul. Miliam har precis sovit klart så vi ska äta lunch och sen bli det lek och bus i solen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats