ELIN MATTSSON

VINN EN PERSONLIG ALMANACKA!


Jag har fått äran att tävla ut en personlig almanacka i valfri storlek till en av mina bloggläsare!
Hos Personligalmanacka får man själv välja bilder, färger, moduler, slutsidor och egna förtryckta datum! Det är superenkelt att designa sin egna almanacka och går väldigt snabbt! Lite extra kul att man får designa framsida, baksida OCH insida!
Det här en klockren julklapp som jag tror uppskattas av dom flesta oavsett ålder, själv kommer jag ge bort minst en i julklapp till en av mina nära.

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA OM EN PERSONLIG ALAMNACKA

* Skriv en kommentar att du är med samt vilken storlek på almanackan du skulle vilja vinna!
(A5, STOR, MELLAN, LITEN) Glöm inte att lämna din e-post!

Vinnaren presenteras fredag 28/11 kväll kl 22.00 här på bloggen!


Baksidan på min almanacka från Personligalmanacka

Ni hittar hemsidan här samt deras instagram här
I samarbete med Personligalmanacka.se  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara petterson

  Jag är med! Jag skulle vilja vinna den stora, skulle vara perfekt nu när jag ska börja jobba igen i januari efter 1 års mammaledighet 🙂

 2. Frida

  Hej! Skulle vilja vinna en ”mellan”. Skulle verkligen behöva få koll på familjelivet sen jag började jobba.. Familjen, jobbet, aktiviteter ect.. Svårt att ha allt i huvudet så en fin kalender, som jag dessutom får designa med bilder på min familj, vore ju helt underbart !

 3. Elvira

  En STOR almanacka önskar jag mig!
  Vill sätta in massa bilder så mig, min sambo, och hund, och ultraljudsbilderna på bebis som kommer om bara några veckor! Åh, vinner aldrig någonsin något sånt här, så det vore verkligen kul om jag för första gången gjorde det nu! Fin pojke du har, och en jätte mysig blogg :*

 4. Susanne bengtsson

  Hoppas att jag vinner en mellan almanacka då mitt minne har blivit så dåligt och det är så många möten jag ska ha koll på nu med bebis hemma.

 5. Sofia

  Ååååå jag är med och tävlar! Har jag turen att vinna så hade jag önskat mig en i A5 en perfekt julklapp till mig själv på mina underbara så liv

 6. Sandra Cederbom

  Åh!! En almanacka är något jag VERKLIGEN behöver, jag glömmer alltid av vad jag ska göra eller vad jag har planerat!
  Skulle verkligen bli superglad om jag denna fick vinna & slå in i julklapp till mig själv 🙂

  Om jag vinner skulle jag vilja vinn mellan almanackan, hoppas hoppas! 😀 (så man slipper få skäll varje gång man glömt av att ”henne skulle jag ju träffat idag..” Hihi)

  Så självklart är jag med!

  Mejladress : [email protected]

  Kram 🙂

 7. Anna

  En liten almanack håller vi tummarna för ska hamna hemma hos oss Så jag kanske lyckas styra upp jobb föräldraledighet och två små med diverse möten, ja även sambons förehavanden kan behövas skivas upp då å då

 8. demaodyssey

  Jag vill gärna vinna en stor almanacka till min mamma på Bali, Indonesien. Då skulle jag använder min dotters bilder så Agnes mormor ska se hur sin barnbarn växter fint i Sverige 🙂

 9. Tess lindstrand

  Oh! I sista stund såg jag denna tävling! Vilken smart och praktisk tävling 🙂 och sätta in bilder på de allra finaste vi har i livet är ju bara så gulligt! Önskar den stora almanackan om jag har turen att vinna detta!

 10. Diana

  Åh så fin! Jag är med :). Jag skulle gärna vilja vinna den lilla då jag redan har så mycket grejer i väskan till sin lilla kille, man bär ju alltid med sig sin kalender och denna vill jag absolut ha med mig och visa upp !!!

 11. Johanna

  Jag vill jättegärna vara med!! Om jag vinner så skulle jag vilja ha en i storleken A5!
  Hoppas att allt är bra med dig Elin! 🙂

 12. Julia

  Hej!
  Jag är med! Den som är mellan skulle jag vilja ha om jag ska säga någon.
  Skulle bli glad för vilken som helst av dom! =)

 13. Eleni

  Vad kul med en tävling av almacka. Precis vad jag behöver nu när vi blivit en familj på fyra med många bollar i luften och många tider att passa 🙂 Önskar att vinna en i A5 format. Håller tummarna! 🙂

 14. Carro

  Är gärna med och tävlar 🙂 hade velat ha en mellan almanacka så jag kan fylla i viktiga saker gällande barnen och ha koll på det snyggt 😉

 15. Johanna

  Åh tänk om man kunde få vinna en (mellan) almanacka och dessutom få pryda den med mina två ögonstenar.
  Hoppas, hoppas!!

 16. Johanna

  Åh tänk om man kunde få vinna en (mellan) almanacka och dessutom få pryda den med mina två ögonstenar.
  Hoppas, hoppas!!

 17. Louise

  En ny almanacka inför nästa år vore perfekt nu när båda barnen går på dagis och man ska hålla koll på deras tider och mina tider nu när jag kommer plugga hela året. Och inte att förglömma alla tider sambon aldrig orkar passa 😉
  Skulle jättegärna vilja vinna storlek A5; mindre skulle inte vara möjligt med allt denna familjen försöker hålla igång med.. 🙂

 18. Isabelle

  Åh skulle vetkligen vilja vinna den stora:) jag vinner aldrig tror aldrig jag har vunnit skulle vara så kul om jag hade turen denna gång. Krya på dig .

 19. Bella

  Hej Elin, jag är med och hoppas på att vinna! Skulle vilja vinna A5! I söndags var det tre veckor sedan vi fick vårt tredje mirakel och om jag vann almanackan så skulle jag ge den till min mamma i julklapp. Den skulle vara fylld av bilder på hennes tre barnbarn då hon bor i Göteborg och vi i Stockholm och hon inte kan träffa dem så mycket. Hon skulle bli överlycklig !!! Tack för en bra blogg och hoppas du kryar på dig

 20. Josefin

  Jag skulle verkligen behöva en ordentlig almenacka då jag har en liten 1 åring som ska bli storebror i januari och det lär bli mycket hyss som ska hittas på i schemat. Skulle jag få välja så vill jag vinna kalendern A5. Skulle vara underbart att få dekorera almenackan med bilder på barnen och min kära pojkvän/barnens pappa. Vi håller hela familjen tummarna för vinst 🙂

 21. sandra hakala

  Åh!! Så fin! Jag behöver verkligen en ny almanacka, och skulle vara mysigare att öppna en allmenacka med bilder på min son, och mycket roligare att titta på dem viktiga sakerna man skriver upp 🙂 hoppas på att vinna en mellan 🙂
  Hoppas att du kryar på dig♡

 22. Linda, mamma till majken & arvid

  Jag skulle vilja vinna åt mig själv ♡
  Nu händer det ganska mkt i mitt liv som jag gärna vill ha i en mysig almenackan. Jag jobbar på 2 olika ställe, jobbar som personligassistent åt 2 brukare, sonen har gjort en ögonoperation för snart 1 år sen så där har vi massa av besök hos ögonläkaren & nu har dottern problem med sina mandlar & polyperna så där blir massa av besök med 🙁 vad vore inte med en personlig almenackan på mina kära ♡ håller tummarna.
  Skulle vilja minns en ”mellan”

 23. Sandra

  Så fin almanacka du gjort. Jag vill gärna vara med i din tävling om jag vann skulle jag vilja vinna den A5.
  Hoppas jag vinner 🙂 kram

 24. Sandra Lindström

  ÄLSKAR din blogg! Och kommer lätt va med och tävla om en egen designad kalender. Blir lätt vimsigt när man har tre jobb och träningar att hålla reda på. Skulle gärna vilja ha den stora. Kram!

 25. Linn

  Åh va fin! Jag önskar att vinna den stora då jag har många kära personer på bild som jag vill ska få plats på omslaget ♡

 26. Josefine Kuusisto

  Åh, hoppas hoppas hoppas på att vinna en egendesignad allmänacka storlek medium. Skulle vara superkul och garanterat uppskattat! 🙂

 27. Sabrina

  Åh vilken fin kalender du gjort! Vi hoppas på att vinna en i mellan storleken! Behöver någonting fint som pryder väggen här hemma hos oss och vad kan inte vara mer passande en en kalender med bilder på våran fina son? ☺️

 28. Lina Eckerström

  Precis vad mitt snurriga huvud behöver för att koll på utvecklingssamtal, bvc tider, extra jobb, födelsedagar mm. En mellan hade passat fint 🙂

  Hoppas du mår bättre snart. Massa styrka & krya på dej.

stats