ELIN MATTSSON

Wigglekart rabattkod!

Här har vi en av Miliams födelsedagspresenter, en limegrön Wigglekart!  Jag var lite nyfiken på hur Miliam skulle reagera när har fick den då han har två ”typiska” bilar hemma sedan tidigare och den här är speciell (på ett bra sätt) men han hoppade upp på den direkt och sparkade med benen. Han åkte runt, runt i huset och jisses vilken fart den kommer upp i när han sparkade , precis vad Miliam älskar! Den har gummihjul som gör att den är helt tyst, det är väldigt behagligt för öronen. Han har inte riktigt förstått hur man vrider på ratten för att få den att åka fram av sig själv men det kommet nog snart. Här ser ni en video på hur de ser ut!

Nu har Wigglekart.se ett fantastiskt erbjudande till alla min läsare! Ni får hela 300 kr rabatt på Wigglekart delux, balanscyklarna och wigorboards!
 Uppge ”Elin14” vid köp och få hela 300 kr rabatt! Gäller 8/1-18/1 kl 00.00 2014. 

Wigglekart tycker jag är ett seriöst och ärligt företag som är måna om sina kunder, de har en otroligt bra hemsida där man hittar all information man kan tänka sig. Grymma priser och snabba leveranser! De har 30 dagars Nöjd kund garanti på Wigglekart delux. Ni har 30 dagar på er att testa produkten, är du inte nöjd med din Wiggleklart Delux har du 30 dagar på dig att lämna tillbaka den och få tillbaka alla pengarna. Inte många företag som erbjuder det! Här hemma sitter vi med spänning och väntar på en balanscykel från Wigglekart, Miliam pratar varje dag här hemma om att han önskar sig en cykel, det kommer bli en påskpresent till min lilla skatt! Har ni någon Wiggleklart hemma? Vad tycker era barn om den? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats